OfficeBoost

Bogføring & regnskab:

OfficeBoost er de mindre virksomheders eksterne medarbejder, der på freelancebasis tilbyder regnskabshjælp – enten hos virksomheden eller på eget kontor.

Vores kunder er typisk mindre erhvervsdrivende i Midt- & Østjylland.

Samarbejde

Fordelen ved at vælge en freelance bogholder er, at du betaler en fast time – eller månedspris efter forbrug samt kørsel. Du slipper for forpligtelsen ved at have en medarbejder ansat og du kan opsige din kundekontrakt med en måneds varsel til udgangen af en måned såfremt du ønsker selv at overtage din bogføring.

Vores kompetencer er at hjælpe dig til at få styr på dit regnskab så du hele tiden har overblikket over din virksomheds økonomi. Samtidigt får du en sparringspartner som kan vejlede dig omkring dit bogholderi.

Vi har 20 års erfaring indenfor bogholderi, Økonomi & Regnskab så dit bogholderi er i trygge hænder.

Vi har erfaring med bogføring indenfor flere brancher; Håndværker, Webshops, Psykolog, Entreprenør, Maskinstation, Grafiske firmaer og mange flere.

Vi arbejder i e-conomic, Dataløn, Danløn og MS Office. Du får din egen mappe i vores Dropbox, hvortil du uploader dine bilag.

Vi samarbejder med Redmark – Aarhus

Vil du læse mere om vores bogføring priser?

Hjemmeside:

Samtidigt kan vi hjælpe dig med at få din hjemmeside til at se professionel ud og være brugervenlig. Din hjemmeside er jo dit online visitkort til din virksomhed og skal afspejle den professionalisme du udøver.

Vi laver hjemmesider i WordPress og webshops i enten WordPress eller Shopify.

Vil du læse mere om vores hjemmeside priser?