Webhosting / webhotel

Hos os er din hjemmeside i gode hænder

Vi sørger for oprettelse, opsætning og vedligeholdelse på dit webhotel.

Hvad er et domæne og hosting?

Når man har en hjemmeside, er der to ting der er uundgåeligt: Et domæne samt hosting af hjemmesiden. Dette gælder ligegyldigt om det er os der laver hjemmesiden, om du selv laver den eller om du får et andet firma til at lave den.

Domæne

Et domæne er din hjemmesides navn på internettet. Altså det navn, som besøgende skal skrive i deres adresselinje for at komme ind på din hjemmeside, og det som kan skrive på dine visitkort.

Domænet administreres af DK-Hostmaster.dk. Man betaler årligt et gebyr på 45 kr. til DK-Hostmaste.dk for at have rettighederne til sit domæne

Webhosting / webhotel

Hosting kan du sammenligne med husleje. Du betaler husleje for at bo i dit hus.

Det som hosting består i, er egentligt at man lejer sig ind på en lille “online harddisk” hvor man kan uploade sine filer (sin hjemmeside), og dermed bliver filerne og hjemmesiden tilgængelig online.

Webhosting

DKK100,00/måned

  • Gratis oprettelse
  • 1 domæne
  • Ubegrænset antal mailadresser
  • Skræddersyet WebHotel til din hjemmeside
  • Skræddersyet WebHotel til din hjemmeside Daglig backup af hjemmeside
  • Ubegrænset trafik
  • Ubegrænset plads *
  • Adgang til cPanel

* Du får lige så meget plads som din hjemmeside kræver, men du får ikke ubegrænset plads til andre ikke hjemmesiderelevante filer.

Rettigheder til domænet

Når du har valgt at hoste dit domæne hos os og vi har købt det for dig, så er det stadig dig der har rettighederne til domænet. Det vil sige, at hvis du en dag ønsker at få lavet en ny hjemmeside hos et andet firma, eller at flytte din nuværende hjemmeside til en anden hosting udbyder, så kan du flytte dit domæne med dig.

Har du et domæne i forvejen?

Hvis du har et domæne, som du ønsker at benytte, kan dette sagtens flyttes over til os, så du kan have hosting hos os sammen med dit nuværende domæne.

Serveren står hos tredjepart – din sikkerhed!

Rent fysisk kommer din hjemmeside til at ligge på en server, hvor vi lejer os ind. Vi har valgt at bygge det sådan op, som en sikkerhed for dig

Betaling

Betaling sker forud. Man kan vælge at tilmelde sig vores leverandørservice, og så bliver pengene automatisk trukket.

Vælger man dette har man mulighed for at betale månedligt, kvartalsvis, halvårligt eller årligt. Ønsker man at betale med bankoverførsel, tilbyder vi kun årlig betaling.